Home Notícies La JCI Tarragona va celebrar el 41è Sopar de Sant Jordi

Buttletí

Nom...:

E-mail:

La JCI Tarragona va celebrar el 41è Sopar de Sant Jordi PDF Imprimeix Correu electrònic
Diumenge, 01 de Maig de 2011 00:00

El passat dissabte 30 d’Abril del 2011, la JCI Tarragona va celebrar el 41è Sopar de Sant Jordi a les instal·lacions del Hotel HUSA Imperial Tarraco.

 


Aquest acte tradicional de la Jove Cambra de Tarragona va acollir a autoritats i també a membres de les diferents Joves Cambres de tot Catalunya (Barcelona, Girona, Igualada, Manresa, Reus, Vila-franca del Penedès, entre d’altres) que van gaudir de música en directe del grup de Bossa Nova: Embossats Trio, a més de l’entrega de senadories de la JCI Tarragona, així com del tret de sortida pel compte enrere de 30 dies per l’esperada Conferència Europea de la JCI, que tindrà com a seu la ciutat de Tarragona i que es realitzarà del 1 al 4 de Juny, acollint a més de 2000 joves emprenedors d’arreu d’Europa.

 

 


Al sopar van assistir autoritats com la Sra. Dolors Herrera, Consellera d´empreses, formació, ocupació, consum i llicències de l’Ajuntament de Tarragona, així com els respectius presidents del Senat de les Joves Cambres Catalunya, el Sr. Joan Iniesta, i de la Federació de Joves Cambres de Catalunya, el sr. Jordi Plens. Altres representants d’entitats com FAJEC i ESADE Creapolis, van participar també a l’acte.


Un dels moments més emotius va ser l’entrega de senadories, on es reconeix a membres de la JCI de Tarragona la seva participació en nombrosos projectes i l’aportació de la seva il·lusió i dedicació, per impulsar el creixement de la Jove Cambra de Tarragona.


 
 

Segueix-nos

TwitterJCI EC 2011

JCIBOOK.NET